Over ons

Maak kennis met DERAM Electronics

Over DERAM Electronics

Een Jonge Hightech Onderneming Met Passie voor Mens en Techniek

Onze prioriteit ligt bij het leveren van hoogwaardige, oplossingsgerichte producten en diensten die aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten voldoen.

Bij DERAM Electronics zetten we ons in om innovatieve en duurzame elektronica van topniveau te produceren. Onze focus op kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid heeft geleid tot succesvolle resultaten en tevreden klanten wereldwijd.

Door onze proactieve benadering en continue investeringen in personele groei en ontwikkeling, zijn we in staat om aan de voorhoede van technologische vooruitgang te blijven en waarde toe te voegen aan de wereldwijde elektronicamarkt.

Onze geschiedenis

Ontdek onze bedrijfsgeschiedenis

DERAM Electronics is opgericht met een passie voor innovatie en technologie. Sinds onze oprichting hebben we gestreefd naar voortdurende verbetering en topkwaliteit in al onze producten en diensten. Onze focus op oplossingsgericht denken en proactiviteit heeft ons geholpen om een stap voor te blijven op de markt. We investeren in de groei van onze medewerkers en streven naar duurzame consumptie en productie. Met state-of-the-art kennis en vakmanschap produceren we hoogwaardige elektronica van topniveau.

Onze missie en waarden

Ontdek onze missie en waarden

Onze missie

Bij DERAM Electronics streven we ernaar om met passie voor technologie innovatieve oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Onze focus ligt op het anticiperen op markttrends en het streven naar duurzame bedrijfspraktijken voor een betere toekomst.

Onze waarden

Onze kernwaarden weerspiegelen onze toewijding aan innovatie, hoge kwaliteit, oplossingsgericht denken, proactiviteit, persoonlijke groei en duurzaamheid. We geloven in het belang van deze waarden voor het bereiken van succes en het bouwen van langdurige relaties met onze klanten en medewerkers.

Ons team

Ontmoet ons gepassioneerde team

Bij DERAM streven we ernaar om onze klanten een complete service te bieden, waarbij we producten van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid leveren. Ons dagelijks werk omvat het ontwikkelen van prototypes, de assemblage van printplaten (PCB) en kabels. We zijn toegewijd aan onze klanten, gericht op het behalen van resultaten, maar verliezen daarbij nooit de mensen achter het proces uit het oog.

Dit is alleen mogelijk dankzij onze bekwame en gemotiveerde medewerkers. Hun expertise en toewijding maken het mogelijk om keer op keer hoogwaardige producten te leveren en onze klanten tevreden te stellen. Bij DERAM geloven we in betrokkenheid, klantgerichtheid en resultaatgerichtheid, en we hechten veel waarde aan het creƫren van een omgeving waarin onze medewerkers gedijen en zich gewaardeerd voelen. Met ons team van professionals zijn we vastbesloten om te blijven excelleren en te voldoen aan de behoeften van onze klanten, terwijl we tegelijkertijd een positieve impact hebben op de gemeenschap en het milieu. Bij DERAM zijn we er trots op dat we niet alleen producten leveren, maar ook relaties opbouwen die gebaseerd zijn op vertrouwen, kwaliteit en samenwerking

Richard Bego

Productiemanager/werkvoorbereider

Mesut Mutlu

Test & Repair Engineer

Djordy Koekkelkoren

Productie Operator

Donatas Jarackas

Productie Operator

Neem actie voor

Bestel vandaag nog uw hightech elektronica bij DERAM!

Wat kunnen wij met onze Elektronica Productie voor u betekenen? Maak deel uit van de technologische revolutie!

Scroll naar boven