Deram blijft tijdens de vakantieperiode open

Beste klanten,

De vakantieperiode staat weer voor de deur en het team van Deream Electronics wil van deze gelegenheid gebruik maken om u alvast een hele fijne en ontspannen vakantie toe te wensen!

We willen u graag informeren dat wij tijdens de vakantieperiode gewoon open blijven om u van dienst te zijn. U kunt dus zoals gebruikelijk bij ons terecht voor al uw bestellingen en vragen. Wel willen we u erop wijzen dat onze toeleveranciers tijdens de vakantie mogelijk met langere verwerktijden te maken hebben.

Daarom raden we u aan om uw bestellingen tijdig door te geven, zodat we deze zo snel mogelijk kunnen verwerken en uitleveren. Op deze manier kunnen we samen zorgen dat u ook tijdens de vakantie niet misgrijpt op de producten die u nodig heeft.

Mocht u vragen hebben of verdere informatie wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Om ervoor te zorgen dat uw vragen en verzoeken snel en efficiënt worden behandeld, willen we u graag attenderen op het gebruik van de volgende e-mailadressen voor specifieke zaken:

    • Productiegerelateerde zaken: Voor al uw vragen en verzoeken met betrekking tot productie kunt u contact opnemen via productie@deram-electronics.com. Ons team staat klaar om u te helpen met alle productieprocessen en technische ondersteuning.

    • Offertes en verkoopvragen: Voor informatie over prijzen, offertes, en andere verkoopgerelateerde vragen kunt u terecht bij verkoop@deram-electronics.com. Onze verkoopafdeling helpt u graag met het opstellen van offertes en alle andere commerciële aangelegenheden.

    • Logistieke zaken: Voor vragen met betrekking tot verzending, leveringen, en logistieke coördinatie kunt u contact opnemen via logistiek@deram-electronics.com. Wij zorgen ervoor dat uw producten tijdig en efficiënt worden geleverd.

    • Financiële zaken: Voor alle financiële vragen en administratie, inclusief facturering en betalingen, kunt u terecht bij finance@deram-electronics.com. Ons financiële team staat klaar om uw vragen te beantwoorden.

    • Overige zaken: Voor alle andere vragen die niet onder de bovengenoemde categorieën vallen, kunt u contact opnemen via info@deram-electronics.com. Wij zorgen ervoor dat uw bericht naar de juiste afdeling wordt doorgestuurd.

Wij danken u voor uw medewerking en vertrouwen in Deram Electronics. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via een van de genoemde e-mailadressen.

Wij wensen u een fijne vakantieperiode toe.

Met vriendelijke groet,

Richard Bego
Deram Electronics

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven