DERAM Electronics

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop

Kwaliteit wordt bij ons geschreven met een hoofdletter “K”. Bij DERAM worden er geen concessies gedaan. Vanzelfsprekend moet u volledig kunnen vertrouwen op het product dat wij leveren. Als u tevreden bent zijn wij dat ook.
Daarom werkt DERAM continu aan het verder ontwikkelen en upgraden van haar kwaliteit.

In elke fase van het productie proces is het belangrijk om de kwaliteit te garanderen, en dat geldt niet alleen voor de geproduceerde elektronica.
Standaard maken wij daarom gebruik van de internationale en door de industrie erkende IPC normen. Zo kunnen wij in elke stap van het productie proces de afgesproken kwaliteit garanderen.

Wij staan staan namelijk meer dan 100% achter de kwaliteit die we afleveren.

Transparant

DERAM is altijd transparant naar al haar klanten toe. Aangezien IPC een belangrijke rol speelt in ons bedrijf, schrijven wij niet zomaar dat we IPC gecertificeerd personeel in dienst hebben en/of dat we volgens IPC normen werken, maar wij geven ook graag “objectief bewijs” zoals het beschreven staat in de IPC normen.

Via onderstaande link kunt u via de officiële IPC site ook zelf zien dat wij IPC gecertificeerd personeel in dienst hebben.

Klik hier om de IPC Certificeringsstatistieken van DERAM te zien

Onze medewerkers zijn gecertificeerd in de volgende IPC normen:

IPC-A-600 (acceptatie van kale printplaten)
IPC-A-610(acceptatie van geassembleerde printplaten)
IPC-A-620 (Eisen en acceptatie van kabel en kabelboomassemblages)
IPC J-STD-001 (Eisen voor gesoldeerde elektrische en elektronische geassembleerde printplaten)
IPC 7711/7721 (Rework, modificatie en repair van elektronische assemblages)

Klasse 1, 2 of 3

De criteria voor het beoordelen van de kwaliteit van printplaten zijn onderverdeeld in drie categorieën, die “klassen” worden genoemd. Of een printplaat in klasse 1, 2 of 3 valt, is afhankelijk van de eisen die gesteld worden aan het eindproduct. 
Bij Deram helpen wij u mee om samen de prestatieklasse te bepalen zodat u nooit te veel betaald voor de gevraagde/gewenste kwaliteit.