DERAM Electronics

Overname assemblagebedrijf

Met gepaste trots willen wij u laten weten dat DERAM een enorme groei doormaakt en onlangs een akkoord bereikt heeft voor de overname van een collega-assemblagebedrijf per 1 september 2023.

Vanwege onze groei zijn we recent verhuisd naar een groter pand (400m2).
Op korte termijn zal er een geheel nieuwe machinelijn bijkomen.
Dit betekent dat we nog flexibeler, efficiënter, sneller en nog betere kwaliteit kunnen leveren.

Het volledig realiseren van deze overname, inclusief het verhuizen van het machinepark en het klaarmaken van de productiehal en kantoorgedeeltes zal de komende tijd onder handen worden genomen. Halverwege september zal de verhuizing van ons nieuwe machinepark naar verwachting helemaal afgerond en operationeel zijn.
In de tussentijd staan wij uiteraard, zoals gebruikelijk, klaar voor al uw PCB-assemblage, kabelboom-assemblage, inspectie vragen, en natuurlijk het rework, repair, of modificeren van printplaten.

Wij bij DERAM Electronics vinden kwaliteit belangrijk!
We hanteren dan ook de IPC- standaarden als onze vaste richtlijn en daarbij zijn onze medewerkers gecertificeerd in o.a.:

  • IPC-7711/7721
  • IPC-A-610
  • IPC/WHMA-A-620

Onze kracht ligt echter niet alleen bij het assembleren.
Wij kunnen voor u ook met betrekking tot inkopen meedenken in het proces. Dit scheelt voor u als klant een hoop uitzoekwerk en tijd.

DERAM Electronics heeft een breed scala aan partners waardoor wij u compleet kunnen ontzorgen!

Uiteraard kunt u ook zelf PCB’s aanleveren om te assembleren.

Op onze website www.deram-electronics.com kunt u zien hoe u ons het beste informatie kunt aanleveren (zie ook voorbeeld BOM lijst).

Sinds kort hebben wij ook geïnvesteerd in een nieuwe Parts Inventory & BOM Management Software.
Deze software biedt ons de mogelijkheid om ons proces nog beter te monitoren en verhoogt de traceerbaarheid van producten en componenten.
Zo kunnen wij bijvoorbeeld snel inzien of en hoeveel componenten en/of (half) producten wij nog op voorraad hebben en bij een dreigend tekort kunnen wij snel schakelen en componenten bijbestellen.
Daarnaast kunnen wij ook de voorraad voor u beheren van componenten en/of (half) producten. Dit scheelt u een hoop tijd!
Kortom, we zijn meer dan alleen uw assembleur!

Uiteraard gaan wij graag in gesprek met u om te kijken wat we nog meer voor u kunnen betekenen. Dit kan bij u op locatie of u bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen bij ons.

Wordt u onze nieuwe partner, heeft u interesse in een persoonlijk gesprek of wilt u eens een kijkje nemen op onze nieuwe locatie?

Mail dan: Verkoop@deram-electronics.com of bel: +31(0)6 281 326 67

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *