DERAM Electronics

Specialismen

Waarmee mogen wij je van dienst zijn?

De assemblage van elektronica is erg specialistisch werk, wellicht heb je deze expertise niet in huis en ben je op zoek naar een betrouwbare partner die je orders binnen een zo kort mogelijke tijd in productie kan nemen of die je geheel kan ontzorgen in dit gehele traject.

DERAM Electronics bied je een breed aanbod van diensten aan zodat jij je verder kunt focussen op de dingen die je leuk vindt. Wij helpen je graag om je doelen te realiseren. 

PCB intermediair

Aan de hand van door jouw geleverde specificaties zorgen wij dat de printplaat bij een van onze geselecteerde leveranciers wordt besteld. Wij ontzorgen je van offerte tot aflevering.

PCB Assemblage(s)

DERAM Electronics bied je een breed aanbod van assemblage diensten. Van conventionele (THT) assemblage tot SMD bestucking of een combinatie van beiden kunnen we verzorgen.

BOX building en Kabelassemblage

Wil je een compleet eindproduct opgeleverd krijgen of geef je de voorkeur aan alleen box building en/of kabel assemblage dan ben je bij ons van harte welkom.

Voor alles een oplossing

We streven er altijd naar om de verwachtingen van de klant te overtreffen en creatieve oplossingen te bieden om aan elke vraag te voldoen. Bijblijven met de opkomende trends, marktbehoeften en deze combineren met onze technische en creatieve expertise…

Kun je iets niet vinden op onze site? neem dan vooral contact op.
Samen zoeken we naar een passende oplossing.