DERAM Electronics

Prototypes

  Geef je volledige naam in

  Voer geldig e-mailadres in

  het onderwerp van je bericht

  Voer een kort bericht in

  Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.

  Prototypes

  DERAM is gespecialiseerd in het assembleren van prototypes.
  De Proto-service van DERAM biedt klanten de mogelijkheid om tegen lage kosten, kleine volumes met een minimale doorlooptijd te produceren. 

  Het traject van idee tot productie houden wij zo kort mogelijk (time to market). 

  Van idee naar product

  Het doel van onze proto service is om samen met u te werken aan oplossingen en/of te adviseren zodat de efficiëntie aan uw kant verbeterd en waarbij de productiekosten minimaliseren. DERAM kan u ontzorgen door de gehele of gedeeltelijke  inkoop van componenten op zich te nemen. Uiteraard kunt u ook kiezen om zelf componenten aan te leveren.

  Hoe eerder u uw prototype terugkrijgt, hoe eerder u kunt testen en aan de slag kunt met standaard productie zodat uw product snel op de markt is.

  Voordelen van Prototypes

  Door protopying is het mogelijk om uw product in elke (ontwerp)fase te testen en eventuele aanpassingen hierin aan te brengen.

  Bijkomende voordelen van prototyping zijn onder meer: 

  Mogelijkheid om afzonderlijke componenten te testen. Door afzonderlijke componenten te isoleren, kunnen testers de exacte gebieden lokaliseren waar storingen optreden. 

  Bewezen betrouwbaarheid. Een prototype van hoge kwaliteit toont de betrouwbaarheid van uw PCA aan.

  * Lagere kosten. Door ontwerpproblemen vroeg in het proces op te sporen en deze te corrigeren voordat de productie plaatsvindt, bespaart u geld.

  * Verkorte tijdlijn. Door prototypes te gebruiken kan men een eindproduct visualiseren. Hierdoor kunnen functies, functionaliteit en ontwerp getesten worden om wijzigingen snel door te voeren. Deze actie kan het risico op aanzienlijke vertragingen in de planning als gevolg van volledige herontwerpen en extra productieruns voorkomen.