DERAM Electronics

Testen van krimpverbindingen

trekproef

DERAM Electronics vervaardigt allerlei soorten draden en kabels voor verschillende sectoren.
Om een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige krimpverbindingen te garanderen, maken wij gebruik van de internationale erkende IPC/WHMA-A-620 norm.

Voordat wij met het productieproces beginnen, zorgen we eerst dat we alle benodigde data van de leveranciers hebben. In deze data staat o.a. belangrijke informatie over de krimphoogte en de krimpbreedte.
Deze waardes hebben wij nodig om objectief bewijs te leveren dat onze krimptools overeenkomen met de door de leverancier vereiste contacten (zoals ook beschreven in de IPC/WHMA-A-620). Vervolgens zullen wij ook een trekproef (destructieve test) uitvoeren om aan te tonen dat ook deze data overeenkomt met de leveranciers eisen van de contacten.
Pas als wij al deze testen hebben uitgevoerd en geverifieerd hebben dat de data overeenkomt met de eisen van de leverancier, zullen wij starten met het productieproces.

Tijdens de productie zullen wij alle krimpverbindingen visueel inspecteren volgens de IPC/WHMA-A-620 norm.

Als de draad en/of kabelboom af is, zullen wij deze ook nog elektrisch testen (Continuïteitsmeting) voordat wij de draad en/of kabelboom aan u afleveren.

Mocht u nog klantspecifieke testen of eisen hebben, dan nemen we die ook graag met u door.

Komax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *