DERAM Electronics

Wij zijn DERAM Electronics

  Geef je volledige naam in

  Voer geldig e-mailadres in

  het onderwerp van je bericht

  Voer een kort bericht in

  Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.

  Beste,

  Graag willen wij ons aan u voorstellen!

  Wij zijn DERAM Electronics, een jonge hightech onderneming met passie voor elektronica. Persoonlijk, dynamisch & deskundig, dat is hoe klanten ons kennen. Een club jonge, gepassioneerde professionals met idealen & ideeën, volop in beweging en altijd op zoek naar vernieuwing. Dat is wie wij zijn wat wij willen uitstralen!

  Wij staan voor u klaar om u een hoogwaardige ‘one-stop-shop’ ervaring te bieden voor uw assemblage. Wij zijn gespecialiseerd in Low volume PCB-assemblage, Kabel-assemblage en het vervaardigen van Prototypes. Tevens hebben wij voldoende ervaring met betrekking tot Rework, Repair en het modificeren van PCB’s & PCA’s. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor Mid Volume.

  Bent u op zoek naar een betrouwbare assemblage partner die met u meedenkt? Dan zou DERAM wel eens de juiste partner voor u kunnen zijn. Wij werken samen met verschillende partijen, zodat wij u een passende oplossing kunnen bieden voor al uw Assemblage.

  Indien u meer informatie wenst omtrent de kosten van Assemblage en onze services & processen, neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze website.

  Wij staan graag voor u klaar.

  DERAM electronics
  Kloosterweg 1
  6412 CN Heerlen

  +31 628132667
  verkoop@deram-electronics.com

   

   deram-electronics.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *